Bodhi Path on Shamar Rinpochen perustama kansainvälinen organisaatio, joka muodostuu Buddhalaisista keskuksista ja ryhmistä.

Tarkoituksenamme on tutkia Buddhan ajattomia metodeja ja viisauksia, jotta voimme ymmärtää ja työskennellä paremmin mielemme ja tunteidemme kanssa. Sovellamme oppimaamme harjoittamalla myötätunnon ja arvostelukyvyn lisäämistä jokapäiväisiin tilanteisiin.


Bodhi Path -keskuksissa tarjoamme avoimen lähestymistavan Buddhalaisuuteen. Suomessa toimivat Bodhi Path -ryhmät löydät Helsingistä ja Kuopiosta.

“Harjoittamalla meditaatiota koetaan kahdenlaista hyötyä. Ensimmäisenä koetaan välitöntä parannusta päivittäiseen elämään.
Meditaation harjoitus mahdollistaa mielen rauhoittua, tyyntyä ja rentoutua. Kun mieli on rauhoittunut, tapahtumat jotka yleensä häiritsisivät meitä, näyttäytyvät vähemmän tärkeinä.
Toiseksi, meditaation avulla mielestä tulee askel askeleelta riippumattomampi ulkoisista olosuhteista ja tapahtumista - se kykenee tunnistamaan oman tasapainonsa ja tyyneytensä.
Vakaa ja häiriötön mieli kokee vähemmän kärsimystä. Nämä ovat kaksi välitöntä hyötyä, jotka nousevat säännöllisestä meditaatioharjoituksesta.“
- Shamar Rinpoche